VÅR VISION

Vår vision är att bidra till en giftfri och hållbar värld, där jordbruk och producenter strävar mot ekologisk produktion, som leder till en friskare natur och förbättrad folkhälsa.

 

Målsättning är att de som äter våra produkter skall må lite bättre, hålla sig friskare samt förebygga framtida sjukdomar.


Johan Skoog

Johan är i grunden utbildad ekonom och diplomerad affärsekonom från RMI Berghs skola i Stockholm. Yrkesmässigt har Johan nästan 14 å rs erfarenhet från Bank & Finans, med fokus på retail banking, rådgivning, investeringar och projektledning inom räntor, valutor och värdepapper. Han har arbetat i Stockholm såväl som i Köpenhamn för arbetsgivare såsom SEB, Nordea, Stockholms Fondbörs OMX, Basisbank och Sveriges Riksbank. Johan är född på Gotland, uppvuxen i Småland och Södermanland, men bor i dag med sin sambo och partner Maria i Skåne.


Johan är delägare -och grundare av varumärket Powerfruits 2008-2009.


Favoritprodukt: Macadamianötter, rostade & saltade

Maria Billquist

Maria har sin yrkesmässiga bakgrund inom HR och personalvård, och då närmast som HR chef på ett IT företag i Stockholm. Hon har erfarenhet från arbete i ledningsgrupper samt har även arbetat med strategiska frågor. Utöver detta har Maria även erfarenhet från försäljning, ekonomi och redovisning, då hon startade sin karriär inom Revisionsbranschen. Det Maria brinner för är framför allt att kunna hjälpa människor och företag att må bra, både mentalt och fysiskt. På arbetsplatser såväl som i privatlivet. Maria är utbildad träningsinstruktör och coach med ett genuint intresse inom hälsa och balansen i livet.


Maria är delägare och arbetar med försäljning inom MJ Eko Livsmedel.


Favoritprodukter:

Gurkmejboost och Mango

Mathilda Lundborg

Site manager & Head of Production

Favoritprodukt:

Ekologiska Paranötter

Anna

Produktion


Favoritprodukt:

Torkad Mango

Therese Lindsley

Säljagent

Katarina

Produktion


Favoritprodukt:

Torkade Aprikoser

Jennifer

Produktion


Favoritprodukt:

Macadamianötter R/S

Lina

Produktion


Favoritprodukt:
Hasselnötter i mixad
choklad

TJÄNSTER


Vi erbjuder tjänster såsom private label. Vi kan  hjälpa er med etikettdesign, förpackning och även att handpacka er produkt hos oss. För mer information, klicka på "Läs mer" nedan.

PRODUKTER


Vi har både ekologiska och konventionella produkter. Allt ifrån flertalet olika nötter och pulver, kryddor, rötter, bär, smoothies, blandningar med mera.